6.2.13

The Gates of Slumber - Stormcrow (2013)

Γνωστή και αγαπητή μπάντα οι The Gates Of Slumber στους κύκλους του παραδοσιακού doom (και όχι μόνο). Εγώ ασχολήθηκα μαζί τους με το τελευταίο πολύ καλό "The Wretch" και στην πορεία έψαξα και τα υπόλοιπά τους.
Αυτό το ΕΡ βγαίνει υπό την αιγίδα της Scion (η οποία έχει δώσει τεράστια ώθηση τα τελευταία χρόνια στο underground, και το αν αυτό είναι θετικό ή όχι, είναι κάτι που χωράει πολλή κουβέντα) και είναι -όπως πάντα με τις συγκεκριμένες κυκλοφορίες- διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα.
Πέντε κομμάτια στο γνωστό Manilla-Road-meets-Saint-Vitus ύφος τους, από τα οποία λείπει εκείνο το στοιχείο που έκανε τους The Gates of Slumber να ξεχωρίσουν στις προηγούμενες δουλειές τους. Παρότι είναι άψογα στημένα και εκτελεσμένα, λείπει αυτό το "κάτι" που ξεχωρίζει ένα μέτριο doom κομμάτι από ένα τρομερό doom κομμάτι, δεν ξέρω, λίγο άψυχα μου ακούγονται, εκτός βέβαια από το τελευταίο επικό οχτάλεπτο "Of That Which Can Never Be", που έρχεται να προστεθεί επάξια στην παράδοση μεγάλων επικών κομματιών της μπάντας.
Συνολικά μάλλον μέτρια κυκλοφορία, κατεβάζουμε τζάμπα από εδώ:
http://www.scionav.com/collection/1329/The-Gates-of-Slumber---Stormcrow




Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin