8.11.12

Οι CONAN (uk) ζωντανά στην Αθήνα στι 8/12, μαζί με τους Agnes Vein και Omega Monolith!

Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τους:
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου @ six d.o.g.s
Opening acts: Agnes Vein & Omega Monolith
facebook event link
Είσοδος: €15 (ταμείο/προπώληση)
Σημεία προπώλησης
Tickethouse (Πανεπιστημίου 42-εντος στοάς, Αθήνα) | Rhythm Records (Μπενάκη 74, Εξάρχεια)
Sound Effect Records (Ζαΐμη 30, Εξάρχεια) | conan2012-ath.eventbrite.com

Κάντε click για μεγαλύτερη ανάλυση


Αποτελούν το μεγαλύτερο μυστικό των ανά την υφήλιο οπαδών της ultra-heavy doom, έχοντας κάνει τον Τύπο να παραμιλά για το πιο heavy stoner doom σχήμα των τελευταίων χρόνων. Με ορμητήριο τη Μεγάλη Βρετανία και έχοντας ήδη ισοπεδώσει με την σαρωτική τους εμφάνιση τη σκηνή του Roadburn, οι Conan άνοιξαν πανιά και λεηλατούν μία-μία τις ευρωπαϊκές πόλεις, πολλές φορές στο πλευρό συγκροτημάτων όπως οι Sleep, Eyehategod και Ramesses.
Η συναυλία θα ξεκινήσει με δύο από τις πιο ελπιδοφόρες μπάντες της ακραίας doom σκηνής: τους Agnes Vein από τη Θεσσαλονίκη τους οποίους γνωρίσαμε με το εκπληκτικό τους ντεμπούτο "Duality" το 2010 και μας ισοπέδωσαν ανοίγοντας για τους Electric Wizard ένα χρόνο μετά, και το νεοσύστατο duo των Omega Monolith αποτελούμενο από πρώην μέλη -μεταξύ άλλων- των Tenderness Of Wolves, Noiselust, Violet Vortex και Défilé des âmes.
Στις 8 Δεκεμβρίου οι συντριπτικοί ήχοι των Conan, του αδιαμφισβήτητα νέου μεγάλου ονόματος στον ευρύτερο doom χώρο, θα ακουστούν και στην σκηνή του six d.o.g.s, βάζοντας σε λειτουργία την doom πολεμική μηχανή.
Links
www.hailconan.com | Conan @ facebook | Conan @ bandcamp
Agnes Vein @ facebook | Omega Monolith @ facebook
www.ctsprods.com | www.sixdogs.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin