10.3.12

Routes "Land of holy dope" release party, 9.3.2012, Roi mat, Αθήνα

To νέο άλμπουμ των χαλκιδαίων Routes μ'άρεσε υπερβολικά, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω τη ζωντανή του παρουσίαση στην Αθήνα. Παρά το ψιλομπέρδεμα με την ώρα έναρξης του λάιβ, τελικά όλα κύλησαν ομαλώς και η μπάντα ξεκίνησε το σετ της κατά τις 12.

Το Roi Mat δεν είναι συναυλιακός χώρος, είναι μπαράκι, οπότε ο μέτριος φωτισμός της πρόχειρης σκηνής και ο μέτριος αρχικά ήχος ήταν πράγματα αναμενόμενα, πάντως σιγά-σιγά τα πράγματα βελτιώθηκαν αισθητά, η μπάντα έπαιξε ολόκληρο σχεδόν το νέο δίσκο και μερικά κομμάτια από το προηγούμενο,  έβγαλε δύναμη και σωστό groove, όλα τα λεφτά ο τύπος που χειριζόταν τα effects με το a-la Orbital φωτάκι στο κούτελο. Προσωπικό highlight για μένα το "Help Me Doctor to Get High". Συνολικά ένα πολύ ευχάριστο βράδι, και ικανοποιητικότατο κι από προσέλευσης κόσμου. Τσιμπήσαμε και το cd κι όλα όμορφα.


1 σχόλιο:

m616 είπε...

Τασάρας φίλε! Είναι ο βασικός συνθέτης/κιθαρίστας των Bag a Head και είναι δάσκαλος κιθάρας. Χαχαχα... Καμιά σχέση δηλαδή με το ρόλο του στους Routes. Μεγάλα τσίρκα οι τύποι. Γαμώ τα άτομα όλοι τους.

LinkWithin