29.10.11

Sarabante, Χειμερία Νάρκη, Conspiracy of Denial, 28.10.2011, Κατάληψη Πραποπούλου, Αθήνα

Σε μέρα "Εθνικής Εορτής", και παρά τη βαρεμάρα που με βασάνιζε όλη την ημέρα, ανέβηκα στο Πολύδροσο για αυτό το όμορφο DIY live. Μας έκοψε αρκετά το βρωμόκρυο και η σκόνη (το live έγινε στο προαύλιο του κατειλημένου κτιρίου), αλλά δεν τρέχει, όμορφα ήτανε.
Conspiracy of Denial ήταν όμορφοι με σύγχρονο ήχο και τίμια κοπελιά στο μικρόφωνο, σουηδίλες όσο πρέπει και λίγο σλατζίλα σα κερασάκι, δυνατή διασκευή στο Stigmata των Skitsystem και πρέπει να πήρε και τ'αυτί μου κάτι από From Ashes Rise? Δεν ορκίζομαι, μπορεί να'ταν και δικό τους.
Χειμερία Νάρκη γαμάτοι παρά τα τεχνικά προβλήματα, ολντσκουλίλες δυνατές με αντρικά/γυναικεία φωνητικά σε φάση Nausea και κάνα-δυο κομμάτια που με άφησαν με ανοιχτό το στόμα. Κατέβασα το "Στη σιωπη της αιωνιας θλιψης" LP για περεταίρω ψάξιμο, δηλώνω εντυπωσιασμένος.
Ε οι Sarabante τρομεροί για άλλη μια φορά, σημειωτέον ήταν η πρώτη φορά που τους πέτυχα με τον κανονικό μπασίστα τους. Το υλικό του δίσκου δεν ξεφτίζει και ακούγεται σταθερά γαμάτο ακόμα και σε συνθήκες λάιβ χυμαδιού.


Video Credit:
Ωραία φάση η Κατάληψη Πραποπούλου, δυσκολεύτηκα λίγο να το βρω, αλλά τελικά μια χαρά όλα, τσιμπίσαμε και το τελευταίο αφισόνι και ο τοίχος μου μυρίζει ουίσκι. Δυστυχώς ο χαμηλός φωτισμός και η σκόνη δε μου επέτρεψαν να τραβήξω φωτό της προκοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin