3.8.11

Uncle Acid And The Deadbeats – Blood Lust (2011)

Αυτή η μυστηριώδης περίπτωση έσκασε από το πουθενά, τα πήρε όλα κι έφυγε. Οι Uncle Acid & the Deadbeats είναι βρετανοί, έχουν άλλο ένα δίσκο πέρσι ο οποίος πέρασε μάλλον απαρατήρητος, και εντάσσονται σε αυτό το γενικευμένο και θολό retro occult "ρεύμα" που έχει σκάσει τα τελευταία χρόνια μετά την επιτυχία των Witchcraft, the Devil's Blood κλπ. Ελάχιστες πληροφορίες είναι διαθέσιμες για αυτούς στο διαδίκτυο, πέρα από την τριμελή τους σύνθεση.
Μουσικά κινούνται στο heavy-rock των 70s (ή πρωτο-doom αν θέλετε) με εύρος επιρροών όμως που φτάνουν μέχρι και σε φλερτ με την ψυχεδέλεια, με μια εξωπραγματικά vintage παραγωγή (ξεχάστε τη νεο-λαμπάτη γυαλάδα των κάθε the Devil's blood, αυτό εδώ ακούγεται πραγματικά σα να ηχογραφήθηκε το 1974), ένα ταιριαστά παλιομοδίτικο artwork, πολλά καντάρια έμπνευσης, την απαραίτητη witchcraft/hammer-horror θεματολογία, και κομματάρες σαν το "13 candles", το "Ritual Knife" και το ακουστικό bonus track.
Η πρώτη έκδοση του cd (σε 100 αντίτυπα) εξαντλήθηκε με τη μία, υπάρχει η δεύτερη, και αναμένεται το βινύλιο. http://uncleacid.bigcartel.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin